--~= Partner =~--

OUTDOOR.SK

--~= Sponzor =~--

Slovenské elektráne, a.s.

NESTLE.SK

--~= Reklama =~--

 
Zdiel’aj!
Zdielaj na FACEBOOK Vybrali.sme Google
 
Bolo tu: turistov.

 
O KST Rokoš

Klub slovenských turistov Rokoš (ďalej KST Rokoš) vznikol 2.2.2002 premenou a premenovaním Odboru Klubu slovenských turistov Boršina pri TJ Slovan Nitrianske Sučany. KST Rokoš je samostatnou a neziskovou mimovládnou organizáciou s právnou subjektivitou a patrí medzi základné organizačné jednotky Klubu slovenských turistov so sídlom v Bratislave. Jeho poslaním je vytvárať pre svojich členov podmienky a možnosti pre aktívny pohyb a pobyt v prírode a podporovať rozvoj turistiky v obci, v regióne i v širšom okolí. Predmetom činnosti je organizovanie turistických podujatí a aktivít na Slovensku i v zahraničí, zabezpečovanie poznávacieho, odborného a kvalifikačného rastu svojich členov v rôznych druhoch turistiky a ich motivovanie k dodržiavaniu zásad ochrany prírody. Turistické podujatia pripravujeme so zreteľom na človeka a na všetky jeho záujmy, preto okrem turistického programu nesmie chýbať ani poznávanie, kultúra, súťaživosť, zábava, humor, hudba a piesne.

Staňte sa aj Vy členmi KST Rokoš Nitrianske Sučany!

Poznámka: Klub slovenských turistov sa okrem iného stará aj o údržbu a obnovu turistických značených trás na Slovensku.

Váš členský poplatok mu v tom pomôže!

Kontaktná adresa, identifikačné údaje: Kontaktné miesto:

Klub slovenských turistov Rokoš
972 21 Nitrianske Sučany 291
IČO: 36125351
č. účtu: UniCredit Bank
IBAN: SK28 1111 0000 0016 0477 7018
Tel. +421 949 413 602
www.kstrokos.sk, E-mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

CAMP Outdoor - Prievidza
M.R. Štefánika 35, 971 01  Prievidza
Tel. +421(46)542 7420
www.outdoor.sk, E-mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

 

Všeobecné Podmienky: >> Tu <<